Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Vi eller aldrig 2022 – Farao Groth sparkades av SVT

Vi eller aldrig 2022 – Farao Groth sparkades av SVT

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 juli 2022

"Kommer vara en säsong utan dig"

Snart kommer SVT:s realityserie "Vi eller aldrig" 2022, men denna gången får vi inte se Farao Groth som programledare.

Aftonbladet rapporterar att Farao Groth inte kommer att återvända i den nya säsongen av Vi eller aldrig. Detta eftersom SVT har gjort om programmet. Den nytillkomna rlationscoachen Philip Diab ska tillsammans med den återvändande sexologen Louise Mazanti försöka hjälpa kärleksparen på egen hand.

– Jag önskar att jag hade nåt scoop åt dig, men det är så odramatiskt att de valt att göra om formen på programmet och inte ha någon renodlad programledare längre, säger Farao Groth till Aftonbladet.

Sparkades över obekvämt samtal

Vidare berättar Farao Groth att han vetat om förändringen sedan ungefär ett halvår tillbaka. Han menar också att han fick beskedet över ett telefonsamtal, som han beskriver som "lite obekvämt":

– Jag minns inte riktigt, för ett halvår sen kanske. Det är ju alltid så i den här branschen, de där lite obekväma samtalen: ”Vi har en jätterolig nyhet och en mindre rolig, det kommer bli en säsong till av Vi eller aldrig, men det kommer vara en säsong utan dig”. Som om det var en rolig nyhet för mig, säger Farao Groth till Aftonbladet.

Farao Groth i Vi eller aldrig
Foto: SVT

Philip Diab syns i rutan istället

Philip Diab, som är ny i programmet, har jobbat som coach i drygt 20 år och hjälpt bland annat elitidrottare, entreprenörer, människor med beroendeproblem och par som vill ha hjälp med sina relationer. Tv-tittarna har de senaste tio åren kunnat se honom coacha par med ekonomiska problem i Lyxfällan

"Jättetråkigt" att inte vara med

På frågan om hur det känns att inte vara med i den nya säsongen, svarar Farao att det känns "jättetråkigt" och att han tyckte att det var "superspännande" att vara med förra gången. Han är också nöjd med de program de gjorde:

– Det är klart att det känns jättetråkigt och det vet SVT att jag tycker också. Jag har lärt mig att det inte finns någon anledning att låtsas som något annat. Det var inte ett beslut som var mitt, utan de valde att göra om programmet. Det var superspännande att få vara där och följa paren i realtid och skulle ha varit jättekul att få fortsätta. Jag tycker att de program vi gjorde blev väldigt fina, säger Farao Groth till Aftonbladet.

Den nya säsongen av ”Nu eller aldrig” har premiär på SVT torsdag 21 juli.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL