Underdogs 2022 – Allt om nya programmet på SVT med Anis Don Demina

Underdogs 2023 – Allt om nya programmet på SVT med Anis Don Demina

  • SVT Play
Filmtopp
31 augusti 2022 kl. 14:13

Kändisar ska tävla med hundar i agility

Nästa år är det premiär för SVT:s "Underdogs" med Anis Don Demina som programledare. Här är allt vi vet om det nya programmet.

Expressen rapporterar att profilen Anis Don Demina, känd från Youtube och diverse TV-program, är klar för att ta sig an rollen som programledare över SVT:s nya program Underdogs. I det ska svenska kändisar tävla med sina hundar i agility. 

– När man hör agility är det lätt att sålla bort ordet om man inte är intresserad av hundar, men jag kan lova er att jag inte har skrattat så här mycket på länge, säger Anis Don Demina i ett pressmeddelande.

Underdogs 2023 – deltagare

Underdogs 2023 – Allt om nya programmet på SVT med Anis Don Demina
Foto: TV4.

Så vilka kändisar kommer att medverka i det nya programmet Underdogs första säsong? Sammanlagt ska sju kändisar tävla mot varandra med sina hundar, men i dagsläget har vi endast följande namn: idoljurymedlemmen Anders Bagge, programledaren och influencern Nicole Falciani och artisten Theoz. I programmet kommer de och resterande kändisar att få tips och råd av Sveriges mest kunniga agility-experter.

"Underdogs" börjar nu spelas in för att sen sändas under våren 2023. Filmtopp uppdaterar artikeln allt eftersom det kommer mer information om programmet.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL