Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Wild Kids 2022 – nu kan du söka till nästa säsong

Wild Kids 2023 – nu kan du söka till nästa säsong

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 mars 2022

Vill du vara med och tävla i Wild Kids?

I takt med att den pågående säsongen av det populära tävlingsprogrammet närmar sig sitt slut, är det dags att fundera på nästa. Nu kan du söka till Wild Kids 2023!

I det älskade äventyrsprogrammet som släpps på TV4 och C More följer vi barn i olika lag som ställer upp i tuffa utmaningar med ett och samma mål: att vinna drömresan. I årets säsong har sammanlagt tolv barn tillhörande de två lagen Vargarna och Lejonen gjort upp i kampen om att få åka på vildmarkssafari norr om polcirkeln. Med dem som programledare har vi fått se ingen mindre än Linda Lindorff

När en händelserik säsong drar ihop sig är det många som redan blickar framåt mot nästa, som kommer att spelas in i år under sensommaren. 

Vill du söka till Wild Kids 2023?

Om du är sugen på att söka till nästa säsong av Wild Kids så är det dags att göra det nu. C More har nu gått ut med nyheten om att ansökan är öppen. Sista ansökningsdagen är 8 maj. Programmet spelas sedan in i augusti och september. 

När börjar Wild Kids 2023?

Den nya säsongen av Wild Kids kommer i vanlig ordning att släppas under våren. Både årets och fjolårets säsonger hade premiär i januari och vi förväntar oss inget undantag den här gången. Med det sagt har Wild Kids 2023 premiär under januari-mars.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL