Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Under kniven nu på SVT Play

Under kniven nu på SVT Play

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
12 januari 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
12 januari 2022

Ny dokumentärserie på SVT Play.

I dag har "Under kniven" – en dokumentärserie om plastikoperationer och skam – kommit till SVT Play. Samtliga avsnitt finns tillgängliga att streama.

"Under kniven" är en dokumentärserie i fyra delar som handlar om den svenska förhållningen till plastikoperationer och det stigma som omgärdar dem. Skönhetsoperationer blir allt vanligare både i Sverige och runt om i världen, men trots det talar relativt få om ingreppen de gör för att fullända sina utseenden.

En som har försökt förbättra sitt utseende under 10 år, utan att tala öppet om det, är Eric Galli. I Under kniven får vi följa Galli när han försöker konfrontera sin utseendefixering och skammen han känt över sina operationer. Vi får också möta flertalet andra kända och okända svenskar som öppnar upp om sina ingrepp.

I det första avsnittet av Under kniven riktas fokus mot fillers, bröst, rumpor och hemligheter. Därefter förflyttas strålkastaren vidare mot hårfästen, manlighet, skitsnack och skam i avsnitt två. De två sista avsnitten fokuserar på sådant som näsoperationer, "mommy makeovers", tonårskirurgi m.m.

Samtliga avsnitt är ca. 30 minuter långa och finns tillgängliga att streama på SVT Play.

LÄS OCKSÅ:

 

NÄSTA ARTIKEL