Två singlar och Colin – ny australiensisk komediserie på SVT Play

Två singlar och Colin – ny australiensisk komediserie på SVT Play

  • SVT Play
Filmtopp
01 februari 2023 kl. 12:02

Premiär för ny komediserie på SVT Play

Den australiensiska komediserien "Två singlar och Colin" har hittat till SVT Play. Nu kan du streama den första säsongen av serien.

"Två singlar och Colin", med originaltiteln "Colin from Accounts", har hittat till den svenska marknaden efter sin ursprungliga premiär i december 2022. Serien handlar om Ashley och Gordon, två komplicerade singlar (typ) som förs samman till följd av en bilolycka och en skadad hund. 

Innehållet i serien har ett tydligt fokus på att rikta strålkastarljuset mot människor med gott om brister, som ändå vågar vara sig själva när de försöker navigera sig fram genom ett inte alltid så enkelt liv.

I huvudrollerna ser vi Patrick Brammall och Harriet Dyer, som även är skaparna av serien. Duon har tidigare arbetat tillsammans med serierna Summer Love och No Activity och på separata håll har de medverkat i produktioner som Evil (Brammall) och The Invisible Man (Dyer). I övriga roller ser vi skådespelare som Zak, Emma Harvie, Genevieve Hegney och Michael Logo m.fl.

Sverige blir den tredje marknaden där serien får premiär, efter Australien- och Frankrikepremiärerna i december. På de två sistnämnda marknaderna har serien fått ett övervägande varmt mottagande.

Den första säsongen av "Två singlar och Colin" består av totalt åtta avsnitt. Samtliga av dem finns att streama på SVT Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL