Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hugh Jackman.

Hugh Jackmans väljer ut sin favoritserie

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 september 2022

Och för närvarande går den dessvärre inte att streama

Hugh Jackman har delat med sig av vilken som är hans favoritserie genom alla tider, och du skulle aldrig kunna gissa vilken det rör sig om.

Förutsatt att vi inte räknar hans biroll i animerade Human Resources är Hugh Jackman en av de få filmstjärnor som ännu inte tagit det stora klivet in i serievärlden. Det är oklart hur inne han faktiskt är på att ta klivet heller. Det verkar i alla fall som att han inte tittar alldeles för mycket på TV själv. När han en gång valde ut sin favoritserie lyfte han fram en riktigt tidig sådan, som vi kan garantera att majoriteten av hans Wolverine-följe inte sett: 

Jag måste nämna The Singing Detective (1986), som var en brittisk TV-serie med Michael Gambon

Han fortsatte: 

– Den var så fantastisk. Jag minns att jag såg den när jag gick första året jag tränade på mitt skådespeleri, och jag älskade den så mycket. Jag blev deprimerad efteråt för att jag tänkte att jag aldrig kommer att spela lika bra som Michael Gambon. Den var bara så otrolig. 

För stunden finns The Singing Detective inte tillgänglig på någon streamingtjänst, och nog var det en otippad om än rimlig favorit av Hugh Jackman att välja. Men roligt för hans del var att han 2003 spelade mot Gambon i Deborra-Lee Furness kortfilm Standing Room Only, i vilken vi även såg Keira Knightley och James Gandolfini

Michael Gambon är känd för många stora roller. Medan många likt Jackman kan komma att tänka på hans roller från 80-och 90-talet, har han på senare år främst förknippats med rollen som Albus Dumbledore. Det var med Harry Potter och Fången från Azkaban som han tog över karaktären efter bortgångne Richard Harris

Uppges göra TV-serie med Nicole Kidman

Hugh Jackmans väljer ut sin favoritserie
Nicole Kidman och Hugh Jackman i filmen "Australia" (2008). Foto: 20th Century Fox.

Nej, i dagsläget har inte Hugh Jackman ännu gjort sitt stora avtryck på seriefronten. Men detta ser ut att ändras så småningom. På Jackmans IMDb-sida kan vi se att han ska göra dramaserien Faraway Downs med Nicole Kidman. Handlingen följer Sarah, en aristokrat med en ranch i Australien. Efter hennes makes död planerar en baron att ta hennes land men hon går samman med en boskapsförare för att skydda sin ranch. 

Ännu finns det inget datum kopplat till när vi kan förvänta oss att få se "Faraway Downs".

Källa: Far Out Magazine.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL