Tunna blå linjen säsong 2 – Detta vet vi

Tunna blå linjen säsong 2 – här är de nya poliserna

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 05 november 2022 kl. 20:11 | Publicerad 20 juni 2022 kl. 15:06
ANNONS
ANNONS

Flera nya poliser introduceras i säsong 2.

Snart återvänder "Tunna blå linjen" med en ny säsong på SVT. I den kommande, andra säsongen av kriminaldramat kommer flertalet nya poliser att introduceras för tittarna.

Det populära kriminaldramat Tunna blå linjen hade premiär under 2021. Serien handlar om en grupp poliser i Malmö som kämpar med att balansera sina krävande jobb med sina privatliv. Framgångarna med den första säsonger har lett till att vi snart kommer att få se en fortsättning. Tunna blå linjen säsong två har premiär på SVT den 18 september.

I den andra säsongen av Tunna blå linjen kommer flera nya poliser att introduceras för tittarna – och nu har SVT presenterat dem.

Här är de nya poliserna i Tunna blå linjen säsong 2:

Khalid

Den nye polisen Khalid beskrivs som en kändispolis med en stor Youtube-kanal. Karaktären spelas av Mustafa Al-Mashhadani.

Fanny

Fanny är en nyexaminerad polis som beskrivs som ung på utsidan men gammal på insidan. Karaktären spelas av Malou Marnfeldt (Korridoren).

Olle

Olle är en polis med positiv inställning, men hans livsinställning beskrivs få sig en törn i samband med att han ska bli pappa. Karaktären spelas av Robert Bengtsson (Beck).

Osmond

Den sista av de nya ansiktena är Osmond, som beskrivs som en ambitiös och målmedveten polisaspirant. Karaktären spelas av Johannes Lindkvist.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av SVT (@svt)

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL