Första titt på komediserien "Terese i kassan" – Anders Lundin dyker upp

Tips: Nu kan du streama ny humorsatsning på SVT Play

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
30 oktober 2023 kl. 13:10

Premiär på SVT Play för Terese i kassan

I dag är det premiär för SVT Plays nya humorsatsning, "Terese i kassan" – en spinoff på succén "Trevlig helg" med Johanna Nordström och Hampus Nessvold.

I Johanna Nordströms och Hampus Nessvolds framgångsrika komediserie Trevlig helg stals showen många gånger av Nessvolds karaktär Terese. Ni vet, hon i kassan. Den populära karaktären har nu fått en alldeles egen serie, med titeln Terese i kassan (naturligtvis).

Terese i kassan kommer att bjuda in oss i butiken Primi, där Terese jobbar och – som alltid – lyckas göra det obekvämt för kunderna som snabbt vill betala för sig och gå vidare med sina liv. Nu får vi också bekanta oss mer med den övriga personalen i affären, inklusive den aningen snurrige butikschefen Pontus, arbetsledaren Lola och den arbetsskygga kollegan Anki.

Tips: Nu kan du streama ny humorsatsning på SVT Play
Foto: SVT Play.

Premiär för Terese i kassan på SVT Play – ny humorsatsning

Den nya humorsatsningen Terese i kassan har premiär på SVT Play i dag, den 30 oktober. Två avsnitt släpps på premiärdagen och där efter kommer ett nytt avsnitt varje måndag fram till den 11 december. Totalt består säsongen av åtta avsnitt.

I det inledande avsnittet börjar en ny kassörska i butiken och det blir Terese uppgift att introducera henne för arbetsuppgifterna – och det blir givetvis en introduktion den nya medarbetaren sent ska glömma. Det uppföljande avsnittet utspelar sig på alla hjärtans dag, vilket skapar oanade problem när den sammanfaller med en jämställdhetskontroll på arbetsplatsen.

Vid sidan om Nessvold, medverkar även Emma Peters, Anneli Martini och Eric Stern i bärande roller. Säsongen gästas dessutom av en rad välkända gästskådespelare, som Anders Lundin, Özz Nüjen, Claes Månsson, Mona Sahlin, och Stina Ekblad. Om Johanna Nordström kommer att dyka upp på ett hörn har inte bekräftats.

Glöm inte hålla koll på alla sevärda filmer som kommer till SVT Play också. Här hittar du alla kommande filmer på gratistjänsten i november 2023.

NÄSTA ARTIKEL