Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar: Har varit skitkul!

Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar: "Har varit skitkul!"

Filmtopp
22 augusti 2022 kl. 22:02

Följ med i duons party- och arbetsliv

Den 25 augusti är det premiär för "Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar" på TV4 Play. Filmtopp har pratat med Edvin Törnblom om den nya serien.

Ursäkta är en av Sveriges mest populära poddar och drivs av de bästa polarna Johanna Nordström och Edvin Törnblom. Nu levlar komikerna upp och bjuder in oss till att hänga med i deras minst sagt ösiga vardag. Med uppskruvad humor följer vi duons öden och äventyr som innehåller allt från oförglömliga semesterresor till intensivt bokskrivande och händelserika turnéer.

Johanna Nordström
Johanna Nordström. Foto: Axel Diedrichs / Filmtopp Media

– Vi har filmat sedan februari tror jag och vi filmar fortfarande. Så vi har filmat i 7-8 månader och det mesta av materialet har nog använts, säger Edvin till Filmtopp.

Så ni smäller på direkt med en 7-8 månaders lång serie?

– Verkligen [skrattar], vi har filmat skitmycket och det har varit skitkul eftersom man får följa med på så mycket olika grejer. När vi är ute och festar, när vi repar för showen, när vi gör andra jobb, när vi lever livet.

Edvin Törnblom
Edvin Törnblom. Foto: Axel Diedrichs / Filmtopp Media.

Edvin berättar vad som har varit svårast under repetitionerna:

– Det svåraste har varit att lära sig alla dansnummer och att veta vilken nivå vi ska lägga showen på. Det är svårt att veta vad publiken förväntar sig av oss och vad vi kan ge dem. Vi vill ge dem en upplevelse de aldrig har varit med om tidigare. Förväntar sig folk en livepodd? Förväntar de sig en stor show? Den biten har varit det läskigaste.

Det första avsnittet av "Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar" har premiär den 25 augusti.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL