Johanna Nordströms chock i Förrädarna: Har blivit totalt grundlurad

Johanna Nordströms chock i Förrädarna: "Har blivit totalt grundlurad"

  • TV4 Play
Moa  Andersson
23 september 2023 kl. 21:09

Han lämnar Förrädarna: "Tråkigt att ryka på en magkänsla"

De trogna är förrädarna på spåren och i veckans avsnitt av "Förrädarna" blir det tydligt att en viss pakt har haft rätt magkänsla kring en av deltagarna. Kan det vara så att en förrädare får lämna under kvällens förvisning?

SPOILER-VARNING! Artikeln innehåller händelser ur dagens (23 september) avsnitt. Texten avslöjar tävlingsresultat.

Ännu ett mord avslöjas i det psykologiska spelet FörrädarnaTV4 och TV4 Play och de trogna verkar vara förrädarna på spåren. Ingen går säker inför kvällens förvisning och Johanna Nordström är helt säker på att Filip Kaspersen Lamprecht är trogen.

Johanna Nordström i Förrädarna
Johanna Nordström. Foto: TV4 och TV4 Play

"Jag kommer inte halka dit"

Johanna förklarar att hon tycker att det är tråkigt att Filip ligger risigt till. De har en relation sedan innan, de har träffats mycket på hemmaplan i Stockholm.

– Han är en otroligt gullig och trevlig person, så jag har en känsla av att han inte är förrädare, säger Johanna.

Alla vill att man ska tro att Filip är förrädare, förklarar Johanna för Claudia Galli Concha, just att Feime och Marko gick på Filip under gårdagen. Hon menar att det är många som inte vågar gå emot gruppen och pakten, men att hon inte kommer halka dit. Olivia Karlsson kommer få sin röst av Johanna. 

– Jag har haft mina misstankar mot Olivia lite fram och tillbaka hela tiden, men nu är de faktiskt starkare än någonsin. Alltid vid det runda bordet så är hon otroligt nervös, hon sitter och skakar med sina fingrar, hon andas in och ut, hon har no-chill, förklarar Johanna.

Johanna Nordström i Förrädarna
Johanna Nordström. Foto: TV4 och TV4 Play

Den stora chocken efter kvällens förvisning

Johanna vet exakt vem hon kommer lägga sin röst på i kvällens förvisning och kommer inte gå efter någon pakt samt lita på någon annan i slottet. Även fast Johanna prompt inte lyssnar på gruppens övertygande att Filip är en förrädare och röstar på Olivia, så får Filip lämna vid förvisningen. Han menar att det är tråkigt att åka ut på en magkänsla som de andra deltagarna haft. 

– När han säger att han är förrädare så känns det som att jag blivit sol-och-vårand, jag känner mig så fruktansvärt lurad. Jag sa hela tiden att jag inte skulle lita på folk, vad gör jag? Jag litar på en förrädare. Jag är dum i huvudet, säger Johanna. 

Hon tänkte tidigare under dagen att alla andra håller på att tappa det och att hon är så lugn. Just nu tror Johanna dock att det är hon som håller på att tappa det mest, eftersom hon har blivit totalt grundlurad. 

– Han har ljugit om allt, och jag har sagt så mycket till honom, alltså för mycket. Nu analyser jag allt jag har sagt, allt han har sagt, vilka han inte har sagt, vilka han har sagt. Det som är jobbigt nu är ju vem fan jag ska hänga med nu, alla mina nära är borta, säger en chockad Johanna.

Du följer "Förrädarna" på TV4 och TV4 Play. 

NÄSTA ARTIKEL