TIPS: Nu finns en ny säsong av ”Ett fall för Vera” att streama

TIPS: Nu finns en ny säsong av ”Ett fall för Vera” att streama

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 13 juli 2024 kl. 18:57 | Publicerad 22 juni 2024 kl. 12:00

Säsong 13 finns nu att se

Nu finns det en ny säsong av "Ett fall för Vera" att ta sig an på SVT Play. Säsong 13 av den populära deckarserien har precis hittat till streamingtjänsten.

"Ett fall för Vera" är den omåttligt populära mysdeckarserien som har rullat sedan 2011. Sedan starten har det hunnit bli 13 uppskattade säsonger, med ytterligare en – den bekräftat sista – på väg. Den trettonde säsongen är den senast färdigställda och nu har den äntligen hittat till SVT Play i Sverige.

Den nya säsongen består av tre 90-minutersavsnitt. Ett nytt avsnitt släpps varje lördag fram till och med den 6 juli.

LÄS OCKSÅ: Då kommer Ett fall för Vera säsong 14

TIPS: Nu finns en ny säsong av ”Ett fall för Vera” att streama
Foto: ITV/SVT.

Ett fall för Vera säsong 13 finns nu på SVT

I "Ett fall för Vera" får vi följa den ofta syrliga men alltid charmiga Vera Stanhope (Brenda Blethyn) när hon löser mordmysterier i slående vackra Northumberland County.

Den nya säsongen bjuder på flera svårlösta fall för Vera. Det första avsnittet kretsar kring mysteriet kring en populär grönsakshandlare, som hittas död efter en smitningsolycka. Säsongen fortsätter sedan med att en ung flicka hittas avliden vid en järnvägskorsning på en avlägsen plats. I den sista delen är det sedan mordet på en delägare till en fish and chips-kiosk som ska lösas, efter att han hittas död i sin egen frys.

Serien är baserad på böcker av Ann Cleeves. Brenda Blethyn spelar titelrollen och i andra bärande roller hittar vi namn som David Leon, Jon Morrison och Riley Jones.

Den avslutande, fjortonde säsongen har förmodad premiär 2025.

LÄS OCKSÅ: Nya kriminalserier på SVT sommaren 2024

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL