TIPS: Missa inte den nya säsongen av succéserien Vigil på SVT Play

TIPS: Missa inte den nya säsongen av succéserien Vigil på SVT Play

  • SVT Play
Olivia Samuelsson
09 april 2024 kl. 15:04

En ny säsong full av spänning och konspirationer

Nu finns säsong 2 av den populära, brittiska thrillerserien "Vigil" ute på SVT Play. Den andra säsongen går under titeln "Vigil: Hotet från ovan".

I den första säsongen, Vigil: Död man ombord, fick vi följa poliskommissarien Amy Silva (Suranne Jones) som skickas till atomubåten Vigil, efter att en i dess besättning hittas mördad under mystiska omständigheter. Väl ombord på u-båten kämpar Amy mot klockan för att lösa mordet, men märker snabbt att allt inte är som det verkar. Till sin hjälp har hon kollegan Kirsten (Rose Leslie), som assisterar henne från fastlandet. I takt med att deras utredning fortgår dras de allt längre in i ett nät av konspirationer och statshemligheter. 

Nu är den populära thrillerserien tillbaka på SVT Play med en andra säsong, Vigil: Hotet från ovan.

TIPS: Missa inte den nya säsongen av succéserien Vigil på SVT Play
Foto: ITV/SVT.

Missa inte den nya säsongen av Vigil – full med spänning och konspirationer 

Den första säsongen blev en succé i England och blev snabbt populär även i Sverige när den kom till SVT Play. I den andra säsongen får vi ännu en gång får vi följa poliskommissarierna Amy och Kirsten som den här gången får i uppdrag att utreda en sluten militärbas där en övning med drönare resulterat i flera dödsfall. Snart börjar de ifrågasätta om det ligger en större konspiration bakom det som hände och om det finns en förrädare bland dem? 

Säsong 2 hade premiär på SVT Play den 22 mars. 

Kan du inte få nog av spänning? Läs: 5 bra kriminalserier på SVT Play du absolut inte vill missa

Filmtopp håller dig uppdaterad med senaste nytt

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL