Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Tidernas Hockeygala – allt om sändningen

Tidernas Hockeygala – allt om kvällens sändning

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2022

Var med och hylla giganterna

I kväll är det äntligen dags för Tidernas Hockeygala där sporten som fyller etthundra år på svensk mark ska firas. Här är allt om kvällens sändning på SVT.

Om mindre än två timmar drar sändningen av Tidernas Hockeygala igång på SVT. Då ska Sveriges största profiler inom ishockey att firas för sina insatser. I den här artikeln finner du alla hålltider och vad som kommer att hända vid varje. Det blir av allt att döma en minnesvärd kväll där det svenska folket sluter samman.

Den stora galan äger rum på Avicii Arena i Stockholm, och livesänds på Svensk televisions kanaler. Där kan vi förvänta oss att få se speciella hyllningar till flera av sportens tyngsta profiler så som Peter ForsbergHenrik Lundqvist och Börje Salming. Förhoppningsvis får vi även se ett och annat häftigt nummer som lyfter det hela ännu ett snäpp och förvandlar evenemanget till just Tidernas hockeygala.

 

Tidernas Hockeygala – allt om sändningen
Kvällens programledare på Tidernas Hockeygala. Foto: SVT.

Tidernas Hockeygala – alla hålltider för kvällens sändning

Ikväll 19.15 – uppsnack

Uppsnack inför Tidernas Hockeygala. Intervjuer med pristagare från förgalan och spännande gäster samt de hetaste snackisarna. Programledare är Mats Nyström.

Ikväll 20:00 – galan börjar

Svensk ishockey – som fyller 100 år 2022 – firas stort i en unik tv-sänd galakväll från Avicii Arena. De största svenska hockeyhjältarna finns på plats och hyllas, Tidernas ögonblick utses av tittarna och Tidernas spelare herr och dam koras av en jury. Programledare är Mark Levengood, som tillsammans med Dusan Umicevic, Marie Lehmann och Mikael Renberg kommer att guida tittarna genom en historisk kväll.

Ikväll 22:00 – Eftersnack

När galan har gått i mål väntas intervjuer med pristagare och spännande gäster samt de hetaste snackisarna. Programledare för eftersnacket är Mats Nyström.

Vill du värma upp inför galan råder vi dig att spana in dokumentären "Hockeyns historia – den gyllene generationen" på SVT Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL