Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Victim säsong 2 – detta vet vi

The Victim säsong 2 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 januari 2022

Får vi se mer av The Victim?

Har du fastnat för det brittiska rättegångsdramat "The Victim" som finns att streama på SVT Play? Då undrar du säkert om det finns en säsong 2 av serien att titta på när du betat av den första säsongens alla avsnitt.

LÄS OCKSÅ:

"The Victim" är det brittiska rättegångsdramat från BBC som snappats upp av SVT i Sverige. Serien är ursprungligen från 2019 och handlar om en sörjande mor som anklagas för att hon pekar ut en man som mördaren av hennes son, men frågan är om han faktiskt är gärningsmannen eller om han bara är ett offer för falska anklagelser?

Den spännande serien hade premiär på SVT Play den 16 januari och det var omedelbart många som fastnade för rättegångsdramat i fyra delar. Skådespelet av Kelly Macdonald i huvudrollen är suveränt och det är svårt att inte vilja ha fler avsnitt av denna serie framför sig.

Filmtopp har undersökt hur det ligger till med den saken.

När kommer The Victim säsong 2?

Tyvärr ser vi ut att behöva nöja oss med den säsong av The Victim som finns ute. Det är en miniserie som hade premiär våren 2019 och det finns inte mycket som pekar på att den skulle återupplivas med en andra säsong.

Vi har visserligen sett flertalet exempel på miniserier som på grund av sina framgångar förvandlas till serier med fler säsonger, men det är vanligtvis globala fenomen som hamnar i den kategorin. Även om The Victim är en populär miniserie, så har den inte nått några extrema framgångar internationellt, vilket gör det osannolikt att den skulle återupptas.

NÄSTA ARTIKEL