Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The North Water säsong 2 – Detta vet vi

The North Water säsong 2 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 januari 2022

Oklart kring fortsättning

Äventyrsdramat med Colin Farrell i en av huvudrollerna drar nu stor uppmärksamhet på SVT Play. Men får vi se "The North Water" säsong 2?

I den brittisk-amerikanska dramaserien The North Water med Jack O'Connell och Colin Farrell följer vi den före detta fältkirurgen Patrick Sumner som försöker fly sitt förflutna. Därför ansluter han sig till en valexpedition i Arktis för att tjänstgöra som skeppsläkare ombord. Men snart möts han av ännu större fasor.

Serien som än så länge består av fem avsnitt finns att streama på SVT Play. Har du bingeat färdigt den och hoppas på att få se The North Water säsong 2? Så här ser prognosen ut...

The North Water säsong 2 är inte bekräftad av BBC. Trots att den fått ett fint mottagande av publik och kritiker är det heller inte garanterat att så blir fallet. Det är snarare osannolikt. Detta eftersom att serien är gjord som en miniserie med intentionen att berätta det den vill säga över endast en säsong. Men det finns en oerhört stor entusiasm bland de inblandade, vilket kan indikera att produktionen tar sig tillbaka för att göra en till säsong. 

Så här sade inte minst seriens manusförfattare och regissör Andrew Haigh om att få göra serien: 

– En sån här möjlighet får man bara en gång i livet och jag kunde inte vara stoltare över vad vi kunde uppnå. 

Sett till att det finns hemligheter och upplevelser som ännu inte utforskats hos karaktärerna, så skulle skickliga skapare rent tekniskt kunna hitta underlag till en fortsättning. 

När kommer The North Water säsong 2?

Om en fortsättning blir verklighet förväntar vi oss att se den landa i slutet av 2022. BBC har vanligtvis en årlig cykel för deras produktioner.

Filmtopp håller dig uppdaterat om "The North Water" säsong 2.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL