Strula säsong 2

Strula säsong 8 – kan vi vänta oss en fortsättning?

  • SVT Play
Olivia Samuelsson
Uppdaterad 24 april 2024 kl. 14:04 | Publicerad 17 april 2024 kl. 17:04

Ser troligt ut med en åttonde säsong för succéserien

I mars hade säsong 7 av den populära ungdomsserien "Strula" premiär på SVT Play. Filmtopp undersöker därför hur läget ser ut inför en eventuell säsong 8 av succéserien.

Den populära ungdomsserien "Strula" handlar om det kaosiga tonårslivet och kretsar kring tonåringarna Ella (Maya den Engelse) och Nadia (Filippa Hansson Neitorp) som går i högstadiet. Serien vänder sig till ungdomar mellan 15-19 år och tar upp viktiga ämnen som rör bland annat sexualitet, grupptryck, sorg och kärlek. 

Strula är skriven och regisserad av Ayla Karlsson och seriens redaktion har en tät dialog med ungdomar för att kunna ta upp just de ämne som är viktiga och relaterbara för tittarna. 

Strula säsong 8 - kan vi vänta oss en fortsättning?
Foto: SVT.

Strula säsong 8 – troligt att succéserien får en fortsättning

Ungdomsserien hade premiär med sin första säsong 2021 och har snabbt blivit en succé bland tittarna. Tre år senare är serien redan uppe i hela 7 säsonger och frågan är om det blir en säsong 8. 

Den senaste säsongen har än så länge fått ett överlag bra mottagande och med tanke på seriens popularitet ser det troligt ut att ett kommer ytterligare en säsong. Ända sedan premiären 2021 har det kommit två säsonger om året och om SVT följer samma mönster betyder det att det kan komma en säsong 8 redan i höst. I nuläget har dock inte SVT gått ut med sina planer för seriens framtid och det återstår att vänta och se hur det blir. 

Alla säsonger av Strula finns att se på SVT Play.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Strula" och om det blir en säsong 8. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL