Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Streama nya säsonger av Ett fall för Vera

Streama nya säsonger av Ett fall för Vera

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 januari 2022

SVT Play släpper samtliga inspelade säsonger

Det brittiska kriminaldramat med Brenda Blethyn har blivit en tittarfavorit i Sverige. Gör dig redo för nya säsonger av "Ett fall för Vera"!

I den spännande brittiska följer vi den charmiga men mycket sarkastiska kriminalkommissarien Vera Stanhope, som löser mord tillsammans med sin unga assistent i Northumberland County. Serien har rullat i tio säsonger bestående av fyra stycken avsnitt vardera. I skrivande stund finns de två senaste säsongerna tillgängliga på SVT Play. Likaså är en elfte säsong på god väg.

Men innan vi kommer dit kan vi meddela dig om att nya säsonger av Ett fall för Vera nu kommer till streamingtjänsten. Åtminstone nygamla, då det gäller de säsonger som släppts men ännu inte funnits att se på SVT Play. Ja, inatt kl. 02:00 är det premiär för säsong 1 av Ett fall för Vera på streamingtjänsten. Den 26:e och 27:e januari släpps avsnitten därpå. 

Då släpps nya säsonger av Ett fall för Vera på SVT Play

Varje enskild säsong av den populära serien innehåller fyra avsnitt, som SVT Play släpper klumpvis och då ett om dagen. Nedan ser du datumen för när de kommer ut. 

Säsong 2 (31 jan – 3 feb) 

Säsong 3 (7 – 10 feb)

Säsong 4 (14 – 17 feb)

Säsong 5 (21 – 24 feb)

Säsong 6 (28 feb – 3 mars)

Säsong 7 (7 – 10 mars)

Säsong 8 (14 – 17 mars)

Vi bör flagga för att den nionde säsongen endast går att streama i två dagar till, så här gäller det att passa på!

MER LÄSNING:

 

 

NÄSTA ARTIKEL