Stjärnorna på slottet 2022 – premiär och deltagare

Stjärnorna på slottet 2022 – premiär och deltagare

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 12 december 2022 kl. 14:21 | Publicerad 17 maj 2022 kl. 09:39

Stjärntätt på Bäckaskog slott

Årets deltagare i "Stjärnorna på slottet 2022" har presenterats. Bland de medverkande hittar vi Lars Lerin, Carolina Gynning och Pia Johansson.

Stjärnorna på slottet 2022 utgör programmets sjuttonde säsong, och nog fortsätter SVT:s långkörare att dra duktigt med tittare. Det är föga förvånande då förra säsongen hade en stark kändisskara med stjärnor som Carola HäggqvistPer Andersson och David Lagercrantz. I år vill SVT fortsätta att låta det svenska folket bekanta sig närmare med våra folkkära profiler. 

Stjärnorna på slottet 2022 deltagare

I år kommer de fem deltagarna som ska slå sig ner med varandra att utgöras av modellen Carolina Gynning, sångaren Jon Henrik Fjällgren, skådespelerskan Anja Lundqvist, tv- och radiounderhållaren Pia Johansson och konstnären Lars Lerin. Gemensamt har de unika och innehållsrika karriärer, som det säkerligen går att berätta mycket om.

Tillsammans kommer de att äta middagar lagade av stjärnkocken Tareq Taylor, inte minst känd från Tareqs matresa, som nu gör sin femte insats som mästerkock på Bäckaskog slott.

I vanlig ordning kommer varje deltagare i Stjärnorna på slottet 2022 att få varsitt avsnitt dedikerat till sig, där de berättar närmare om sin bakgrund och karriär.

Anna-Maria Nildén på SVT säger följande om årets uppsättning i ett pressmeddelande:

– Jag tror att det blir en magisk säsong med det här stjärngänget.

Hon understryker vidare hur god hennes magkänsla är inför vad som komma skall:

– Det här kommer att bli en säsong man definitivt inte vill missa.

När har Stjärnorna på slottet 2022 premiär?

Många är vi som vill veta när exakt vi kommer att få bänka oss framför tv:n och njuta av programmets kommande säsong. Premiären för Stjärnorna på slottet 2022 kommer att gå av stapeln den 30 december – det blir med andra ord perfekt att mysa framför i vinterkylan. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL