Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
St Aidans sjukhus säsong 2 – detta vet vi

St Aidans sjukhus säsong 7 och 8 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 augusti 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 augusti 2022

Kan vi förvänta oss fler säsonger av St Aidans sjukhus?

Har du svepts med i det brittiska sjukhusdramat och vill veta om du får se framtida avsnitt? Så ser det ut med St Aidans sjukhus säsong 7 och 8 på SVT Play.

Är du svag för en sjukhusserie, som gärna får utspela sig i England bakåt i tiden, helst på 60-talet? Då förklarar det varför du sett sex säsonger av ITV:s klassiker och nu vill veta när du får riva av St Aidans sjukhus säsong 7 och 8. Vi kan meddela dig att serien som följer olika sjukpatienters liv i Yorkshire kommer att fortsätta visas hela vägen i mål på SVT Play.

När kommer St Aidans sjukhus säsong 7 och 8?

St Aidans sjukhus säsong 7 och 8 – Detta vet vi
Foto: ITV.

Här blir det möjligtvis lite snurrigt men vi gör vårt bästa för att förklara det så tydligt som möjligt. Samtliga säsonger av serien kommer att landa på SVT Play, och vi kan meddela att de gör så på löpande band. Innan det sommaruppehåll som var under juni och juli släpptes avsnitten tre åt gången veckovis på måndagar och så fortsätter det nu framöver, med eventuellt en kortare paus mellan de två kommande säsongerna. Sett till att det är över tjugo avsnitt som fortfarande ska landa kommer vi att få följa serien en bra bit in på hösten. 

För dig som följer serien linjärt kan det komma att dyka upp överraskningar. SVT har flaggat för att de eventuellt flyttar om sina program ifall det händer något i omvärlden som kräver att de kastar om i tablån. För att undvika plötslig besvikelse, håll koll på deras tablå innan du bänkar dig framför TV:n för att se St Aidans sjukhus säsong 7 och 8.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL