Snart premiär för Hotell Romantik – allt om nya programmet på SVT

Snart premiär för Hotell Romantik – allt om nya programmet på SVT

  • SVT Play
Filmtopp
02 januari 2023 kl. 10:01

Få dig en extra romantisk start på 2023

På fredag är det premiär för nya programmet "Hotell Romantik" med Kristina "Keyyo" Petrushina och Erik Ekstrand. Här hittar du all information om vad som komma skall.

I SVT:s nya dejtingprogram Hotell Romantik får vi följa 28 stycken äldre singlar som söker efter den rätta på ett vackert, schweiziskt alphotell. Ingen är under 65 år – förutom programledarna och delar av hotellpersonalen. Och till skillnad från vad man kan tro, är det inga vintriga miljöer vi befinner oss i utan allt är filmat i de vackra bergsmiljöerna under årets soliga halva.

I programmet utlovas mycket humor, självdistans och äventyrliga aktiviteter som höghöjdsbanor, rodel, paraglide och skogsrave. Varje kväll avslutas med middag och dans, och då utses kvällens par som får en övernattning i en romantisk alpstuga. 

Ja, nog är det förväntan och pirr i luften när 14 män möter 14 kvinnor, alla över 65+ i en ohämmad jakt på kärlek, innan det är för sent. Och reseledarna Kristina "Keyyo" Petrushina och Erik Ekstrand blir genast tagna över den starka responsen på deras nystartade hotell. Nu kan precis allt hända! 

Snart premiär för Hotell Romantik – allt om nya programmet på SVT
Foto: SVT.

Då har Hotell Romantik premiär

Den första säsongen av Hotell Romantik har premiär på SVT Play fredagen den 6 januari. På TV sänds det första avsnittet samma dag klockan 21:00. Den kommande säsongen består av sammanlagt åtta avsnitt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL