Då kommer dramaserien Fejk till SVT Play

Då kommer dramaserien Fejk till SVT Play

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 26 januari 2023 kl. 14:01 | Publicerad 21 december 2022 kl. 15:12

Frida Argento och Renaida Braun i ny serie

Snart har den nya dramaserien "Fejk" premiär, meddelar SVT. I rollerna ser vi bl.a. stjärnskotten Renaida Braun och Frida Argento.

SVT:s dramaserie "Fejk" med artisten Renaida Braun (The Playlist), Frida Argento (Young Royals), Felicia Kartal (Lyckoviken) m.fl. i huvdrollerna har premiär den 3 februari på SVT Play.

Tre tjejers öden flätas samman kring en dramatisk händelse som leder till en persons försvinnande – något som ett år senare fortfarande påverkar alla av dem och riskerar att rasera både vänskap, kärlek och karriär för de inblandade.

Se trailern till nya serien "Fejk" här: 

Handlingen utspelar sig i den fiktiva småstaden Sjöhem och är en hemvändarhistoria med en mörk hemlighet som motor. De tre vännerna:Marie (Braun), Sandi (Argento) och Faye (Kartal) trodde att de lämnat förra sommarens händelser bakom sig, men när Marie är redo att gå upp på scen kommer ett ödesdigra sms:et från Sandi. Ett sms som vänder upp och ner på tillvaron och tvingar henne att möta det som aldrig skulle komma upp till ytan: "Någon vet vad som hände Kevin, du måste komma hem."

Fejk har premiär den 3 februari på SVT Play och består av sex avsnitt.

Renaida Braun - Fejk
Renaida Braun. Foto: SVT.

Utöver Braun, Argento och Kartal ser vi Malte Gårdinger (Young Royals), Dakota Trancher Williams (Bonusfamiljen), Tiam Miladi (Zebrarummet), Sunny Taylor och Adam Dahlström m.fl. i rollerna. Regissör och manusförfattare för dramaserien är Maria Karlsson Thörnqvist (Festen). Titellåten till serien "Flyga högt2 är både specialskriven och framförd av Renaida Braun.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL