Mästarnas mästare har säsongspremiär söndagen den 13 mars

Skräckskador i säsongspremiären av Mästarnas mästare 2022

  • SVT Play
12 mars 2022 kl. 14:03

"Händerna blir helt söndertrasade i första tävlingen"

Det blir dramatiskt redan från start i säsongspremiären av "Mästarnas mästare" 2022. Detta efter den första tävlingen, där deltagarna tävlar i armgång.

*Varning för starka bilder längre ner*

I det första avsnittet av Mästarnas mästare 2022 gör grupp 1 bestående av Antonio Lindbäck, Sofia Loft, Emma Green, Magnus Norman och Ola Lindgren entré. Det är Lindbäck och Loft som valt avsnittets första gren, där deltagarna tävlar i armgång. Det resulterar dock i otäcka skador, där flera av deltagarna helt river upp huden på sina händer.

Sofia Lofts händer efter armgång i Mästarnas mästare
Sofia Lofts händer efter armgång i "Mästarnas mästare". Foto: SVT

Den enda som slipper skavsåren är Ola Lindgren. Han är sist ut i tävlingen, och efter att ha sett hur det gått för de andra väljer han att använda sig av handskar. Trots att han inte vann grenen känner han sig ändå som den största vinnaren, eftersom han slapp de obehagliga såren. Värre var det då för till exempel Loft, Green och Lindbäck, som alla senare i programmet går runt med händerna hårt bandagerade.

Emma Green får sina händer behandlade i Mästarnas mästare
Emma Green får sina händer behandlade i "Mästarnas mästare". Foto: SVT 

Samtidigt var kanske skadorna trots allt på eget bevåg. Emma Green förklarar att hon övervägde handskar, men att hon avstod dem eftersom hon trodde det skulle gå bättre utan. Trots det menar Green att det nästan var värt besväret. Senare är dock en av de andra tävlingarna att deltagarna ska simma ute i havet. Man kan nog lugnt säga att saltvattnet inte är det mest behagliga mot de öppna såren.

"Mästarnas mästare" 2022 har premiär den 14 mars på SVT1 kl 20.00. Programmet streamas även på SVT Play.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL