Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya Varan-TV kommer snart

Nya Varan-TV – snart kommer Varantv tillbaka

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 augusti 2021

Humorserien nära comeback.

Älskade, underbara Varan-TV kommer tillbaka med en ny säsong. På Instagram skriver humorgruppen att inspelningen är avslutad och tackar SVT för nytt förtroende.

1997 sändes den första av två säsonger av Varan-TV… och ja, det var så länge sedan. Humorgruppen Varanteatern stod bakom den kultiga serien som bara vuxit i popularitet under årens gång.

Den 4 september 2020 kom glädjebeskedet fans över hela landet väntat på, Varantv planerades att återvänta med en ny säsong någon gång under 2022. Medlemmarna sparkade igång en Kickstartkampanj för att säkra finansieringen och en månad senare hade de dragit in hela 4,3 miljoner kronor.

I dag, den 29 augusti 2021, kom nästa glädjebsked om nya Varantv.

På Instagram avslöjar Varanteatern att inspelningen av den nya säsongen är avslutad, "25 inspelningsdagar är till ända och det har gått bra för oss. Vi har kontrollräknat, noga, och kan konstatera att en skadades, ingen dog", skriver de i ett inlägg.

Då kommer nya Varantv

Exakt när Varan-TV kommer tillbaka är inte skrivit i sten, men i Instagraminlägget skriver Varanteatern att det avsnitten kommer att släppas under 2022 och preliminärt i januari. Med andra ord är det inte alls särskilt kvar tills vi får återvända till humorgruppens galna värld.

Extra roligt för fansen är att gruppen producerar exklusivt material för alla de som har stöttat dem i Kickstarterkampanjen, som också kommer att färdigställas under hösten och släppas någon gång under 2022.

Värm upp med de gamla avsnitten

Innan det är dags för nya Varantv att golva oss i starten av nästa år, kan det vara läge att återbesöka de tidigare två säsongen som uppvärmning. Den som är intresserad av detta kan streama alla avsnitt av Varantv på Öppet arkiv.

Varantv är inte den enda humorgruppen som gör en comeback utan även Kvarteret Skatan!

NÄSTA ARTIKEL