Så fick Skarsgård sin superkropp – följ svensken som tränar stjärnorna

Så fick Skarsgård sin superkropp – här är svensken som tränar stjärnorna

  • SVT Play
Sofie Landgren
12 april 2023 kl. 07:04

Svensken bakom Hollywoodkroppen – SVT

Premiär för "Svensken bakom Hollywoodkroppen" på SVT. Exklusiva intervjuer med Alexander Skarsgård, James McAvoy, Kyle MacLachlan, och med Magnus Lygdbäck som tränat alla de stora världsstjärnorna.

Premiär för Svensken bakom hollywoodkroppen på SVT
Foto: SVT.

Premiär för "Svensken bakom Hollywoodkroppen" på SVT och SVT Play

Drömmer du om att få samma typ av drömkropp som Hollywoodstjärnorna? Nu kan du få en inblick i arbetet som krävs för att kunna kasta kläderna på vita duken och visa upp inoljade och vackert mejslade magrutor.

Den 12 april kommer den 29 minuter långa, exklusiva Edit-dokumentären Svensken bakom Hollywoodkroppen till SVT. I nyinspelade intervjuer berättar Alexander Skarsgård bland annat om sin ångest inför inspelningen av Legenden om Tarzan från 2016 och James McAvoy öppnar upp om samarbetet med den svenske personliga tränaren Magnus Lygdbäck, inför karaktären The Beast i filmen Split (2016).

Edit får också följa med Magnus Lygdbäcks återkommande kund Kyle MacLachlan på ett träningspass och höra om de stora förändringar för manskroppen i Hollywood.

Magnus Lygdbäck
Magnus Lygdbäck. Foto: SVT.

Hollywoods mest anlitade PT

På vita duken blir filmkropparna alltmer extrema och i dag ingår kroppsbygge i många skådespelares arbetsbeskrivning. I dokumentären Svensken bakom Hollywoodkroppen får vi följa en av Hollywoods mest anlitade personliga tränare, Magnus Lygdbäck, som tränat ett stort antal av de stora världsstjärnorna.

Missa inte "Svensken bakom Hollywoodkroppen" som har premiär den 12 april klockan 22.00 på SVT, och går att streama på SVT Play från och med klockan 02.00.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL