Premiär för Örjan, Bosse och Mange – nya humorserien på SVT Play

Premiär för Örjan, Bosse och Mange – nya humorserien på SVT Play

  • SVT Play
Sofie Landgren
04 november 2022 kl. 15:31

Se karaktärernas egna humorserie

Nu är äntligen premiären här för den svenska humorserien "Örjan, Bosse och mange" med trion Kevin Murengezi, Arnaud Murengezi och Wany Kangela.

I nya komediserien Örjan, Bosse och Mange följer vi tre vänner från Norrland som ger sig av söderut i Sverige på en episk och efterlängtad husbilssemester. Längs vägen möts de av kulturkrockar, skratt och dispyter. Det är killarna Kevin Murengezi, Arnaud Murengezi, Wany Kangela som spelar rollerna som de tre äldre herrarna med den breda Anundsjömåls-dialekten som gillar jakt, snus och kaffe.

Örjan,Bosse och Mange. Foto: SVT Play

Kevin, Arnuad och Wany kommer från Mellansel, en tätort i Örnsköldsviks kommun i Ångermanland. Orten ligger i övre Norrland och inspirationen till sina sketcher har de hämtat från personer som cirkulerat under deras uppväxt. Killarna slog igenom på deras TikTok-konto, orjanbossemange, där de började lägga ut sketcher 2021 och sedan dess har karriären bara vuxit. Nu får de äntligen visa vad de går för när de till och med fått en egen sketchserie Örjan, Bosse och MangeSVT Play

Örjan,Bosse och Mange. Foto: SVT Play

Det rör sig om 8 avsnitt, och avsnittens längd ligger i runda slängar på tio minuter styck, så det är perfekt för den som vill få sig ett gott skratt på kort tid. Du kan nu streama serien på SVT Play.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL