Premiär för Fixarjulen – nya julserien med Malin Olsson

Premiär för Fixarjulen – nya julserien med Malin Olsson

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad kl. 14:16 | Publicerad 31 oktober 2022 kl. 10:00

För dig som inte kan vänta på julmyset till december

Nya julserien "Fixarjulen" är som en julkalender i november månad, där vi varje dag får träffa Malin Olsson med hennes familj och fixargänget som pysslar.

En månad inför premiären av julkalendern 2022, som sänds varje dag i december, börjar julmyset på SVT Barn med det nya programmet Fixarjulen med Malin Olsson. Här åker Malin och hennes familj, som består av musikern Simon Peyron och döttrarna Blanka och Hedda, till Malins gamla hemtrakter i Dalarna för att börja julfixa redan i november så att de kan chilla i december. 

– Jag älskar julen så mycket att jag ser den som en femte årstid! Men för att få ut så mycket julmys som möjligt så startar vi den redan i november. Dessutom är alla alltid så stressade kring jul... och vi har den bästa lösningen – man fixar i november och chillar i december!, säger Malin Olsson.  

Premiär för Fixarjulen – nya julserien med Malin Olsson
Malin Olsson är taggad på julpyssel redan i november. Foto: SVT.

I Fixarjulen får Malin Olsson sällskap av experter

I programmet som har premiär den 1 november bjuds det på massor av pysseltips som du själv kan göra hemma, till exempel julkort, girlanger, julstjärnor och iskonst. Det bakas också lussebullsmunkar och pepparkakor, tillverkas julglass och Malin och hennes familj fixar ett helt julbord – av sötsaker. 

Fixargängets byggexpert Amanda Wickman tillverkar som vanligt fantastiska saker av sådant som finns hemma och den här gången blir det julklappar av återbruket. Dessutom är Malins kompis Linda Ihreskog ny i gänget och lär oss att fixa med blommor! 

Förutom allt julfix och pyssel så bjuder Fixarjulen också på ett mysterium – det finns någon mer än Malins familj och fixargänget på den gamla dalagården. Det är någon som smyger omkring och gång på gång stjäl Malins älskade julstjärna som hon har fått av sin farmor.  

Det släpps ett nytt avsnitt av Fixarjulen varje dag i november.

Missa inte heller Fixarlive 

I Fixarlive får tittarna hänga med Malin Olsson och fixargänget i hela två timmars livesändning med livechatt i SVT Barn-appen, varje fredag i november. Med massor av härliga pyssel, pynt och julfix blir det en rolig start på helgen och en tjuvstart på julen redan i november så att du kan chilla i december.  

Och för den som inte riktigt orkar vänta till starten fredag fjärde november så kan man redan på torsdag tredje november följa med Malin backstage när hon förbereder livesändningen och visar vad hon tänker julfixa med på fredagen! Livechatten startar klockan 16.00. 

Bland de medverkande hittar vi förutom Malin Olsson även Amanda Wickman, Simon Peyron, Linda Ihreskog samt en hemlig gäst. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL