Premiär för Hårt väder – nya serien med David Batra

Premiär för Hårt väder – nya serien med David Batra

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 01 november 2022 kl. 11:11 | Publicerad 31 oktober 2022 kl. 17:10

Följ med komikern på en oförglömlig resa

I den nya serien Hårt väder med David Batra på SVT får vi se komikern resa världen runt till platser med extrema väderförhållanden.

I den nya serien Hårt väder som visas på SVT och SVT Play ger sig David Batra ut på sitt livs resa. Hans uppdrag är att lära sig hur människor lever och överlever under extrema väderförhållanden. I det första avsnittet bär det av till Ojmjakon i Sibirien, känd som världens kallaste bebodda plats. I kampen mot den extrema kylan är det bara tanken på badet i den varma källan som håller honom uppe.

Vidare under säsongen får vi följa med David Batra till Furnace Creek i Death Valley, Victoriasjöns norra strand i Uganda och Oklahoma City, mitt under tornadosäsongen. Avslutningsvis får beger han sig till norra Bangladesh, ett av världens mest översvämningsdrabbade områden. 

Premiär för Hårt väder – nya serien med David Batra
David Batra i Furnace Creek där han ingår i ett farligt vad. Foto: SVT.

Så ser du Hårt väder med David Batra

Det står klart att vi väntar oss en spännande första säsong av Hårt väder. Premiären landar på SVT Play under natten till den 1 november. För dig som vill se det på linjär TV visas det första avsnittet på SVT1 på tisdag klockan 20:00 och SVT24 klockan 22:00.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL