Premiär för nya serien The Responder

Premiär för nya serien The Responder

  • SVT Play
Filmtopp
06 juni 2022 kl. 14:06

Hyllat polisdrama med Martin Freeman

Nu kan du se den nya serien "The Responder" på SVT Play. I serien ser vi Martin Freeman som en polis som tar de tuffa nattskiften i Liverpool.

SVT fortsätter att fylla på sitt utbud med spännande internationella serier. Nu presenterar de det hyllade brittiska polisdramat The Responder med ingen mindre än Sherlock-stjärnan Martin Freeman i spetsen. Är du en torsk för kriminalare vill du inte missa detta.

Handlingen i "The Responder" med Martin Freeman

Premiär för nya serien The Responder
Martin Freeman som polisen Chris. Foto: BBC One.

Konstapeln Chris Carson har nattskiftet i sin hemstad Liverpool – alltid först på plats vid anrop. Natt efter natt möter han våld och missbruk på gatorna och kontakterna med den undre världen drar honom allt djupare ned i psykisk ohälsa. Misstänkt för korruption kämpar Chris förtvivlat för att hålla ihop det, både som polis och familjefar. Mot sin vilja paras Chris ihop med rookien Rachel. De förstår snabbt att deras överlevnad på gatan hänger på att de antingen samarbetar eller förgör varandra.

Den hyllade skådespelaren Martin Freeman är känd från bland annat serierna Fargo och Sherlock. Han frontar även Peter Jacksons The Hobbit-filmer. Här får han sällskap av Adelayo Adedayo, Myanna Buring och Ian Hart med flera.

Nya serien "The Responder" finns nu att streama på SVT Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL