Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Ett fall för Vera säsong 7

Premiär för Ett fall för Vera säsong 7

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 mars 2022

En drös nya avsnitt till streamingtjänsten

På måndag släpper SVT Play det första avsnittet av säsong 7 av "Ett fall för Vera", den brittiska kriminalserien som fångat stor en publik i Sverige.

Dramathrillern om den charmiga men samtidigt sarkastiska kriminalkommissarien Vera Stanhope har gått varm på SVT Play den senaste tiden. De korta men välgjorda om säsongerna där Vera löser mord tillsammans med sin unga assistent i Northumberland County, fortsätter att komma med nya avsnitt på streamingtjänsten.

Näst på tur är Ett fall för Vera säsong 7 där det första avsnittet att släppas heter Natural selection. I det återser vi Brenda Blethyn som titelkaraktären när Vera dras in i ett nytt snårigt fall. Den här gången misstänks en person ha dött på Ternstone, en avlägsen och otillgänglig ö utanför Northumberlands kust. Avsnittet har det goda betyget 7.8/10 på IMDb. Serien i sin helhet har snäppet starkare 8.1/10 i betyg. 

När släpps Ett fall för Vera säsong 7?

Väntar du otåligt på att se det första avsnittet av den nya säsongen? Då slipper du vänta till måndag kväll. Avsnittet släpps nämligen natten till måndagen, närmare bestämt klockan 02:00. Så det är bara att sätta på kaffet och göra dig redo för en ny svängom med Vera!

Efter Natural Selection släpps följande avsnitt ett om dagen till och med den 24:e mars, vilket innebär att säsong 7, 8 och 9 alla kommer att släppas på SVT Play inom kort. 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL