Premiär för Dejtingsoffan – programmet där komiker kommenterar dejten

Premiär för Dejtingsoffan – programmet där komiker kommenterar dejten

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 14 februari 2023 kl. 17:02 | Publicerad 16 januari 2023 kl. 17:01

Nu får vi ta del av det nya konceptet

Tisdagen den 17 januari är det premiär för "Dejtingsoffan" på SVT Play. I det brittiska realityprogrammet får vi följa dejter som livekommenteras av komiker.

Tänk dig att du går på en dejt med en okänd person samtidigt som allt du gör kommenteras av ett gäng komiker. Det är precis vad som händer i Dejtingsoffan, den brittiska upplagan av programmet som nu kommer till SVT PlayEtt program att ge en chans om du inte kan vänta på de nya serier TV4 planerar, däribland Min mamma, din pappa som kommer ut i mars månad.

I det första avsnittet som har premiär inatt klockan 02:00 får vi följa Kan Jay och Candis curlingdejt för att se om den kan vara den perfekta isbrytaren. Vidare får vi följa Wayne när han försöker imponera på Danielle med sina poledance-moves.

Premiär för Dejtingsoffan – programmet där komiker kommenterar dejten
Komikerna Daisy och Suzie. Foto: Justin Downing /Sky UK Ltd.

Dejtingsoffan bygger på Dating No Filter

Dejtingsoffan är översatt från den brittiska versionen Dating No Filter som i sin tur bygger på en amerikansk föregångare. Programmet följer en grupp singlar som deltar i en serie unika och oförutsägbara dejter, där en panel med komiker kommentarer och ger råd under tiden. Varje avsnitt innehåller vanligtvis flera olika dejter, och serien har ett komiskt och lättsamt tonläge.

Serien hade sin första premiär i januari 2019 och har sänts i flera säsonger sedan dess. Den första säsongen av "Dejtingsoffan" består av sammanlagt 8 avsnitt. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL