Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Allt som blir kvar säsong 1

Premiär för Allt som blir kvar säsong 1

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 maj 2022

Triangeldrama under en gränslös sommarmånad i Stockholm

De börjar bli dags för premiären av Allt som blir kvar, Sandra Beijers kärleksdrama som kommer till SVT Play. På rollistan ser vi bland andra Oscar Zia.

I den nya serien Allt som blir kvar följer vi Matilda som bott med sin pojkvän Oliver sedan hon flyttade hemifrån. Men när Oliver plötsligt gör slut står hon utan bostad och eget sammanhang. Hon måste nu hitta någonstans att ta vägen och ta reda på vem hon är utan honom. Nej, Matilda hinner knappt förstå vad som hänt innan hon skopas upp av sin vän Miron.

Han lovar henne ett hem och en trygghet men också ett äventyr som ska få sorgen efter separationen att försvinna. Det ena leder till det andra och snart dras Matilda in i ett psykologiskt triangeldrama under en gränslös sommarmånad i Stockholm.

Allt som blir kvar är skapad av den kända bloggaren Sandra Beijer som här gör sin stora debut i serievärlden. På rollistan ser vi Madeleine Ferraud som Matilda och Oscar Zia som Miron. Erik Enge och Isac Calmroth har även de betydande roller i serien.

När har Allt som blir kvar säsong 1 premiär?

Nu är det inte långt kvar tills vi äntligen får ta del av Sandra Beijers efterlängtade serie. Allt som blir kvar säsong 1 har premiär på SVT Play den 19 maj.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL