Riktiga porrstjärnor i Exit säsong 3 – flugits in från Kanada

Porrstjärnor från Kanada flögs in till Exit säsong 3

  • SVT Play
Filmtopp
20 april 2023 kl. 21:00

Vågade scener i nya säsongen – med riktiga porrstjärnor från Kanada

Det är äntligen dags för den tredje och sista säsongen av norska "Exit" att göra entré på SVT. Som vanligt tänjer serien på gränserna och man håller inte igen för att göra innehållet så trovärdigt som bara möjligt – till "Exit" säsong 3 flög man till och med in riktiga porrstjärnor från Kanada.

NRK i Norge har den tredje säsongen av landets succéserie Exit redan sänts – och den fortsätter att bjuda på underhållning med extra allt. I en intervju med Filmtopp berättade Exit-skådespelaren Jon Øigarden att årets säsong, som attackerar skattefifflande investerare, är "underhållande och informativ" och att avsnitten är "mörkare med vissa konsekvenser för karaktärerna".

Nu är det dags för seriens sista säsong att inta SVT, med premiär den 21 april, och tittarfisiffrorna väntas slå i taket. Åtminstone om de följer samma trend som i Norge. Enligt TV2 kastade sig norrmännen över den senaste säsongen och de första tre avsnitten ska ha samlat in närmare tre miljoner visningar – och det i ett land med 5,4 miljoner invånare.

Sasha och Roxy Lane i Exit säsong 3
Roxy och Sasha Lane är riktiga porrstjärnor som medverkar i Exit säsong 3. Foto: NRK.

Riktiga porrstjärnor i Exit säsong 3 – flögs in för inspelningen

Precis som i tidigare säsonger omger sig huvudkaraktärerna med flertalet prostituerade, men denna gången ska det ha varit lättare för produktionen att hitta skådespelare för de utmanande rollerna. I en intervju med God kveld Norge säger seriens skapare Øystein Karlsen följande:

– Det är skådespelare som har en helt naturlig förhållning till sin kropp och inte bryr sig om att klä av sig. Det är bara en mänsklig egenskap som är cool. Så har vi dem som uppenbart är exhibitionister och får en kick av det. Denna gången, i säsong tre, har vi med kvinnor som lever på det. Tvillingarna vi har med lever av just det här.

Exit säsong 3
Foto: NRK.

Ville inte klä på sig igen

Tvillingarna som Karlsen syftar på är de två kvinnorna som bor hemma hos karaktären Adam (Simon J. Berger). De spelas av tvillingarna Roxy och Shana Lane, som är porrstjärnor i Kanada.

Karlsen berättar att de arbetar aktivt för att göra det så bekvämt för skådespelarna att vara lättklädda eller nakna på inspelningen. I vanliga fall, när en scen är färdig, kommer någon inspringande med badrockar åt dem som har klätt av sig.

Men i detta fallet var behovet inte lika stort:

– Vid detta tillfället var det raka motsatsen. Det var svårt att få dem att klä på sig igen, säger han om tvillingarna.

Han fortsätter:

– De bara "Nä, det är inte så farligt". Men de var superroliga, de har sin egen OnlyFans-sida och lever på det här. De tjänar massor med pengar. Du förbereder så att det ska vara så bekvämt som möjligt i sådana scener. Så är de så bekväma att det blir obekvämt för dem som är påklädda.

Den tredje och sista säsongen av "Exit" har premiär på SVT den 21 april och består av åtta stycken avsnitt.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL