Paret hittade helt rätt i Gift vid första ögonkastet: ”Tidernas bästa matchning!”

Paret hittade helt rätt i Gift vid första ögonkastet: ”Tidernas bästa matchning!”

  • SVT Play
Karna Mahoney
Uppdaterad 23 april 2024 kl. 05:04 | Publicerad 22 april 2024 kl. 20:04

Känslorna blommar redan i det tredje avsnittet

I det tredje avsnittet av ”Gift vid första ögonkastet” verkar alla deltagare försöka smälta bröllopsdagen och ta ett litet steg tillbaka för att se över sina nya relationer. Alla utom Jimmi som är övertygad om att kärleken finns rakt framför honom.

Jimmi tittar på Linnea som tittar ner i soffan i Gift vid första ögonkastet 2024. Foto: SVT
Jimmi tittar på Linnea som blir generad och tittar ner i soffan. Foto: SVT

Hitta rätt i sina nya relationer

I veckans avsnitt är det flera av deltagarna i dejtingprogrammet Gift vid första ögonkastet som får råd och tips från programmets experter för att navigera sina nya äktenskap. Experterna som består av Maria Farm, Fredric Bohm, Kalle Norwald och Hana Jamali har spenderat en hel del tid med att lära sig hur deltagarna fungerar i relationer. Tanken med deras matchningar är att de ska trivas i varandras sällskap och med varandras intressen men också kunna utmana varandra. 

Jimmi tar en paus i dörröppningen för att titta på Linnea. Foto: SVT
Jimmi tar en paus i dörröppningen för att titta på Linnea innan han visar sin lägenhet. Foto: SVT

”Tidernas bästa matchning någonsin”

Till skillnad från de andra deltagarna som fortfarande är något tveksamma så verkar Jimmi övertygad från den första sekunden han la ögonen på Linnea att kärleken är här för att stanna.

– Tidernas bästa matchning någonsin! Vi delar så otroligt mycket gemensamt, samma bild och dröm om framtiden. Saker som blir så här bisarra för att det kan man inte ens veta, som att vi har exakt samma favoritglass, det är ingen som har ställt den frågan till mig, säger Jimmy om sitt äktenskap med Linnea. 

Flera gånger under avsnittet kommer det på tal att Linnea blir nervös och har svårt att titta Jimmi i ögonen eftersom att han inte slutar att titta på henne. Jimmi är orolig att han ska bli för nyfiken. 

– Det börjar bli lite nervöst att umgås för det finns någonting att förlora här, säger Jimmi till Linnea i programmet. 

Linnea håller med honom men uttrycker inga egna känslor om situationen.

– Han tittar så mycket på mig, då blir jag så nervös. Jag vet inte varför. Jag vill kunna ge tillbaka samma sak men jag är för feg, säger Linnea till produktionen. 

Att situationen gör Linnea nervös tror däremot inte experten Kalle Norwald på.

– Linnea säger att hon blir nervös när Jim tittar på henne väldigt mycket. Jag tolkar det snarare kanske som ett obehag just för att det blir för mycket intimitet för snabbt för Linnea. Och lösningen på det är ju att man ska ta små doser av intimitet. I det här fallet då blickarna, att man tittar på varandra lite kort för att sen titta på något annat, säger experten Kalle Norwald i programmet. 

”Gift vid första ögonkastet” visas på SVT och SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL