Riktiga porrstjärnor i Exit säsong 3 – flugits in från Kanada

Nu kommer Exit – den tredje och sista säsongen till SVT

  • SVT Play
Sofie Landgren
20 april 2023 kl. 12:04

Slutet på en era

Nu kommer den omåttligt populära serien "Exit" tillbaka till SVT. Girighet, dysfunktionella familjerelationer, en kamel, snabba bilar och frosseri i kvinnor och droger. "Exit"-gänget är tillbaka för en sista, dekadent vända.

Nu kommer den tredje och sista säsongen av Exit till SVT
Foto: NRK.

Nu kommer Exit – den tredje och sista säsongen till SVT

"Exit" är Norges mest sedda dramaserie, men serien är också populär i de nordiska grannländerna. Totalt har 3,5 miljoner människor i Norden sett den första säsongen, medan den andra säsongen sägs ha haft 3,8 miljoner tittare. Det gör Exit till den än så länge mest streamade nordiska dramaserien i Norden. Dessutom är serien såld till omkring ytterligare 50 länder världen över.

premiär för exit säsong 3 på svt
Foto: NRK.

Exit-gänget är tillbaka för en sista gång

Som vanligt handlar det om att bli ännu rikare, men denna gång också om hämnd. Serieskaparen Øystein Karlsen har skrivit manus och regisserat den tredje säsongen av den tittarmässigt framgångsrika norska serien.

– I denna den sista säsongen av Exit kulminerar det liv som karaktärerna har levt fram till nu. De har försökt att gå så långt som möjligt, bara för att känna något. För att få en kick. Denna gång faller de slutligen vid kanten, berättar Øystein Karlsen för norsk media.

Killarna tänker utnyttja skatteparadisen, kryptovalutan och gröna investeringar för att bli ännu rikare. Finansiering av vind- och solkraft går via hedgefonder på Cayman Island och i Luxemburg, och pengarna som de tjänar på att utnyttja regeringarnas gröna löften skickas direkt tillbaka till skatteparadisen. Men. Det verkar som det är tid för hämnd. Kanske kommer de samvetslösa och destruktiva killarna få det som de förtjänar?

Premiär för den tredje och sista säsongen av Exit på SVT
Foto: NRK.

Missa inte premiären av den tredje och sista säsongen av Exit på SVT Play på fredag den 21 april kl. 02.00. Avsnitten portioneras ut med ett varje fredag under 8 veckor.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL