Leif och Billy säsong 6 – Då kommer den

Nu har Leif & Billy säsong 7 premiär – så många avsnitt blir det

  • SVT Play
Filmtopp
04 februari 2023 kl. 05:02

Sörbäckens största stållar är nu tillbaka

Det har blivit dags att återse Klas Eriksson och Alfred Svensson. I dag har "Leif & Billy" säsong 7 premiär på SVT play, där det första avsnittet nu finns att streama.

Äntligen kan fansen ta del av fortsättningen på SVT:s mest populära komediserie. Ja, nu har efterlängtade Leif & Billy säsong 7 premiär med Klas Eriksson och Alfred Svensson tillbaka som bröderna Öhman. 

Den Kristallen-belönade serien har nu rullat i hela sex säsonger på SVT, och dessförinnan var den en populär Youtube-kanal. Svenska folket tycks bara vilja ha mer av serien som tar oss upp till den norrländska byn Sörbäcken där Leif och Billy Öhman är i ständig jakt på pengar för att kunna överleva deras inkassokrav. Med den nya säsongen här får tittarna flera timmar ny underhållning att njuta av.

Nu har Leif & Billy säsong 7 premiär – så många avsnitt blir det
Foto: SVT.

Premiär Leif & Billy säsong 7 premiär – så många avsnitt består nya säsongen av

Klockan 02:00 i natt släpptes det första avsnittet, som kretsar runt både storstädning och loppis. Fortsättningsvis kommer de ut i samma takt – ett avsnitt i veckan med släpp på lördagar. Den nya säsongen består av sammanlagt sex avsnitt. Tittarna får hålla ett extra öga på det tredje avsnittet som släpps den 18 februari när den farlige kåkfararen Dunken gör comeback efter att ha blivit duktigt blåst av bröderna. 

Samtliga säsonger av "Leif & Billy" finns att streama på SVT Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL