Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Missa inte Jamestown på SVT Play – streama senaste säsongen nu

Missa inte Jamestown på SVT Play – streama senaste säsongen nu

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
03 mars 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
03 mars 2022

Ett måste om du gillar kostymdrama.

Du har väl inte missat att den tredje säsongen av "Jamestown" har haft premiär på SVT Play? De första avsnitten av serien, som är ett måste för alla som gillar kostymdrama, finns nu att streama.

Tycker du om brittiska kostymdraman? Tycker du om amerikanska kostymdraman? Då är Jamestown ett givet alternativ för dig – den erbjuder nämligen båda delarna.

Produktionen är brittisk, men serien utspelar sig huvudsakligen i Amerika under tidigt 1600-tal. Handlingen kretsar kring tre orädda kvinnor som bestämmer sig för att lämna England och ett mörkt förflutet bakom sig, för att färdas över Atlanten till den Nya Världen. De kommer till kolonin Jamestown, i Virginia, som fortfarande befinner sig i sin vagga och i princip enbart utgjorts av män, fram tills de tre kvinnornas ankomst.

Serien är en originalproduktion från brittiska Sky och hade ursprungligen premiär 2017. Den tredje och sista säsongen kom ut våren 2019. I rollerna ser vi Naomi Battrick, Claire Cox, Patsy Ferran, Max Beesley och Jason Flemyng m.fl.

Den tredje säsongen av Jamestown består av totalt åtta avsnitt. Ett nytt avsnitt kommer till SVT Play varje fredag, fram till och med den 8 april.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL