McDonald & Dodds säsong 3 – Detta vet vi!

McDonald & Dodds säsong 3 – Detta vet vi!

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 08 juli 2022 kl. 08:07 | Publicerad 07 juli 2022 kl. 16:07

Ny säsong på väg

Många har tuggat i sig den andra säsongen av ITV Studios omtyckta deckare. För dig som vill veta kan Filmtopp meddela att "McDonald & Dodds" säsong 3 är på väg.

I den brittiska kriminalserien följer vi en ambitiös kommissarie vid Lauren McDonald som bildar detektivduo med inspektören Dodds. Inledningsvis verkar de inte alls passa ihop, men allt eftersom hittar de ett starkt partnerskap som går ut på att lösa brott i småstaden Bath.

Hela den andra säsongen finns att streama på SVT Play, men också C More och BritBox. Men hur ser det ut med McDonald & Dodds säsong 3? Filmtopp har tagit reda på den information som finns där ute!

McDonald & Dodds säsong 3 – Detta vet vi
Foto: ITV Studios.

Till att börja med kan vi stilla dig med att en tredje säsong blivit verklighet. Den nya säsongen har redan börjat släppas på ITV:s egna kanal. Extra roligt den här gången är att den består av fyra avsnitt, vilket är dubbelt så många som i de föregående två säsongerna. 

I en intervju med What to Watch säger Tala Gouveia som spelar Lauren McDonald följande om vad vi kan förvänta oss av de nya avsnitten:

– Det är en riktigt bra säsong, och den var så rolig att filma. Den andra delen kretsar kring Formel 1. Allt utspelar sig i den världen, det är snabbt och sexigt. Den har också en riktigt stark McDonald-berättelse där någon från hennes förflutna kommer tillbaka in i hennes liv. 

När kommer McDonald & Dodds säsong 3?

Serien har varit en av de mest populära på SVT Play under sommaren, men det finns en risk att streamingtjänsten blir något sena på bollen vad gäller att plocka in den nya säsongen. Sett till att de först nyligen börjat visa den andra säsongen är det mer sannolikt att C More eller BritBox hinner före. I synnerhet BritBox vars branding bygger på att förse sina tittare med attraktivt brittiskt innehåll, och då framför allt just kriminalare. 

Vi förväntar oss inte att se McDonald & Dodds säsong 3 på SVT Play förrän under senvåren 2023, medan vi tror på att den kan nå BritBox redan i höst.

Filmtopp håller dig uppdaterad om när serien återvänder på svensk mark.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL