Martinus försökte slita upp Bianca Ingrosso på scen – fräckisen SVT missade

Martinus försökte slita upp Bianca Ingrosso på scen – fräckisen SVT missade

  • SVT Play
Axel Diedrichs
26 juni 2024 kl. 18:30

Eurovision-stjärnan fick dissen under Allsång på Skansen

SVT missade när det skedde, men nu har det dykt upp bild på när Martinus från duon Marcus och Martinus försökte slita med sig Bianca Ingrosso på scen. Det var utan framgång.

I går ägde nypremiären av Allsång på Skansen rum, i klassisk manér på Sollidenscenen. Publiken och tittarna bjöds på en skimrande afton under solljuset, med flera sångnummer och en lyckad återkomst för Pernilla Wahlgren i programledarrollen. En stor snackis från avsnittet var förstås hyllningen till bortgångne Hans Wahlgren, där vi fick se hustrun Christina Schollin och barnbarnet Bianca Ingrosso sjunga i publikhavet.

Skärmdump via Bianca Ingrossos Instagram-konto.

Bianca Ingrosso dissade Martinus som försökte dra upp henne

En annan snackis som har dykt upp är ett klipp som SVT själva missade men som en från publiken lagt ut på Instagram. I det kan vi se när Martinus Gunnarsen från popduon Marcus & Martinus, som framförde Eurovision-hiten Unforgettable, försökte få med sig Bianca upp från sitt säte för att delta i deras nummer. Hans drag gick däremot inte hem – Bianca skakade av sig hans hand för att sen sätta sig ned på nytt.

Martinus försökte slita upp Bianca Ingrosso på scen – fräckisen SVT missade
Skärmdump via Bianca Ingrossos Instagram-konto.

Det kan vid en första anblick se otrevligt ut, men tittar man närmare ser stämningen ut att vara god trots Biancas "diss", och deras relation verkar även den vara i gott skick trots Martinus småfräcka drag. Bianca delade nämligen själv klippet (som du kan se om du är snabb innan det försvinner) bland sina Instagram stories och lade dessutom ut bilder där hon samma afton poserar tillsammans med både Martinus och hans andra hälft Marcus.

Nästa vecka är det dags för en ny vända av "Allsång på Skansen". Här kan du se vilka artister som kommer att närvara på scenen här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL