Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Manhunt säsong 3 – Detta vet vi

Manhunt säsong 3 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 oktober 2021

Seriens huvudperson håller dörren öppen för fler avsnitt

Den verklighetsbaserade detektivserien med kriminalinspektören Colin Sutton i spetsen fortsätter att fängsla SVT Plays besökare. Tillhör du skaran som nu hoppas på att få se Manhunt säsong 3? Filmtopp har tagit reda på information om en eventuell fortsättning.

MER LÄSNING:

I den pågående säsongen av Manhunt följer vi Colin Suttons utredning av ett våldtäktsfall som går under namnet Operation Minstead. Serien, som bygger på den verkliga personen Colin Suttons memoarer, har potential att snart komma tillbaka för en tredje säsong. 

Med potential menar vi alltså att ITV som äger produktionen ännu inte gett grönt ljus till en tredje säsong. Men det verkar inte långt borta från att en fortsättning ska bli verklighet. I en intervju med engelska tidningen The Sun berättar Sutton att han inte var säker på att det skulle bli en andra säsong, men att han och seriens författare Ed Whitmore dras till tanken av att göra ännu fler avsnitt än så: 

– Vi funderar på saken och pratar om att göra Manhunt säsong 3, så jag måste säga att det är möjligt att den blir av.

Under sin karriär har Sutton lett över trettio lyckade mordutredningar för tre olika polisstyrkor. På frågan om han tror att det finns flera fall som kan översättas till TV svarar han:

– Ja, jag tror att det kan vara så.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid. I dagsläget finns både säsong 1 och 2 att streama på SVT Play.

 

NÄSTA ARTIKEL