Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Lyckolandet säsong 3 – detta vet vi

Lyckolandet säsong 3 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 januari 2022

Blir det fler säsong av det norska dramat?

Är du en av alla som fått upp ögonen för den norska dramaserien "Lyckolandet"? Då undrar du säkert om det kommer en tredje säsong av serien. Filmtopp har försökt få klarhet i frågan.

LÄS OCKSÅ:

Det norska dramat Lyckolandet har lyckats snärja en hel del svenskar. Serien handlar om hur den första oljeplattformen vände upp och ner på livet i Stavanger i slutet på 60-talet. Den har jämförts med Vår tid är nu och det finns helt klart en del likheter. Gillar du det svenska historiska dramat, så är chansen stor att du även uppskattar Lyckolandet.

Serien är producerad av NRK.

Den andra säsongen, som utspelar sig på slutet av 70-talet, består av totalt åtta avsnitt. Den hade svensk premiär i mitten av januari och det sista avsnittet kommer till SVT Play den 27 februari.

När kommer Lyckolandet säsong 3?

I skrivande stund finns det ingen bekräftelse på en tredje säsong av Lyckolandet och det kan mycket väl vara så att vi för nöja oss med två säsonger. Med det sagt skulle en framgångsrik andra säsong kunna leda till att NRK beställer fler säsonger.

Säsong 1 kom redan i slutet av 2018 och med en så lång tid mellan säsongerna kan NRK eventuellt vilja se hur bra det går för säsong 2 innan de fattar något eventuellt beslut.

Det finns som sagt sparsamt med information i frågan just nu, men Filmtopp håller utkik efter mer att uppdatera er med.

NÄSTA ARTIKEL