Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Love Child säsong 3 – Då kommer den

Love Child säsong 3 – Då kommer den

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 oktober 2021

Kommer snart till SVT Play

Idag rullar den andra säsongen av serien om barnmorskan Joan Miller på SVT Play. Är du en av de som undrar om och när vi kommer att få se Love Child säsong 3 i Sverige? Vi har tagit fram svaret till dig!

MER LÄSNING:

Den australiske serien Love Child handlar om barnmorskan Joan Miller, som återvänder till sjukhuset Kings Cross i Sydney. Produktionen speglar en ny tid full av gamla värderingar och är en av de hetaste på SVT Play just nu. Därför kan vi ge dig den glädjande nyheten att den tredje s

äsongen är på god väg.

Den 25:e oktober släpper streamingtjänsten det sista avsnittet tillhörande den pågående säsongen och de två inledande av Love Child säsong 3. Därefter släpps ett avsnitt varje vecka fram till och med den 16:e november. Den 26:e oktober sänds säsongens första avsnitt på SVT1 (kl. 16:45) och SVT24 (kl. 23:15). Den tredje säsongen av Love Child består av sammanlagt tio avsnitt, vilket är två fler än i säsong 2. 

Kommer Love Child säsong 4?

Serien rullade utomlands mellan 2014-2017 och därmed finns redan en fjärde säsong inspelad. Huruvida den kommer till SVT Play eller inte är i skrivande stund inte känt. Vi kan däremot bara förmoda att streamingtjänsten väljer att visa den med. 

Du streamar de två första säsongerna av serien på SVT Play idag.

NÄSTA ARTIKEL