Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Livstid säsong 2 – detta vet vi

Livstid säsong 2 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 januari 2022

Kommer det en säsong 2 av Livstid?

Under januari 2022 kom det norska kriminaldramat "Livstid" till SVT Play. Kan vi vänta oss även en andra säsong av serien framöver?

LÄS OCKSÅ:

Det fascinerande norska kriminaldramat Livstid har kommit till SVT Play i januari 2022. I serien får vi följa polisutredaren Victoria Woll som i en framtid sitter fängslad på livstid. Vi vet dock inte varför hon har hamnat där hon är och med ett smart berättade får vi se brotten hon löser i nutid och bitvis får vi ta del av pusselbitarna om hur hon i framtiden hamnat i fängelset.

Serien är skapad av Gjermund Eriksen och Helena Johanne Nielsen och hade ursprungligen premiär hösten 2020. Den första säsongen samtliga åtta avsnitt finns att streama på SVT Play.

När kommer Livstid säsong 2?

I skrivande stund finns det ingen andra säsong av Livstid. Det finns inte heller någon information om att en kommande säsong ska vara på gång. Med det sagt ser serien inte heller ut att vara officiellt nedlagd.

Vi kan med andra ord inte räkna med nya avsnitt av Livstid den närmaste tiden, men samtidigt ser inte dörren helt och hållet stängd ut heller. Serien har inte fått ett överdrivet positivt mottagande, vilket talar emot en eventuell fortsättning, men det är också allt fler som får upp ögonen för serier, vilket skulle kunna tala för det motsatta.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

NÄSTA ARTIKEL