Ny sketch med Leif & Billy – efter nyheten om seriens paus

Leif kan gifta sig i långfilmen om Leif & Billy: ”Ingen klassisk kärnfamilj”

  • SVT Play
Olivia Samuelsson
20 april 2024 kl. 12:04

Klas Eriksson och Alfred Svensson diskuterar bröderna Öhmans framtid

SVT:s omåttligt populära "Leif & Billy" kommer att få en fortsättning, eventuellt i form av en långfilm. Klas Eriksson och Alfred Svensson diskuterar bröderna Öhmans framtidsutsikter och möjligheter till att skaffa familj.

I sju år har Klas Eriksson och Alfred Svensson underhållit det svenska folket med det populära programmet Leif & Billy. Deras folkkära karaktärer, bröderna Öhman, har blivit omåttligt populära och det senaste året har de gjort både en scenshow och släppt en låtSpotify. Med tanke på serien och karaktärernas popularitet är det många som undrar hur framtiden ser ut och i en intervju med Expressen berättar Klas Eriksson att han och kollegan Alfred Svensson vill göra något nytt med karaktärerna Leif och Billy. Han menar att de är sugna på att göra en långfilm om bröderna. 

– Eller en vintersäsong. Kanske "Leif och Billy i fjällen" eller "på Mallorca", säger Klas Eriksson. 

Leif kan gifta sig i långfilmen: ”Ingen klassisk kärnfamilj”
Foto: SVT.

Ingen klassisk kärnfamilj för Leif Öhman

Frågan är vad vi kan vänta oss av en eventuell långfilm och i en intervju med Aftonbladet diskuterar skådespelarna sina karaktärers framtid och huruvida det finns en möjlighet till att vi får se bröderna gifta sig och bilda familj i filmen. 

– Kanske, man vet aldrig. Men då skulle Leif nog ha en riktigt dysfunktionell familjekonstellation. Det blir ingen klassisk kärnfamilj för honom inte, säger Klas Eriksson. 

Under seriens gång har vi sett Leif förälska sig i både en och annan kvinna. Inte minst i den första säsongen där han gör allt i sin makt för att få till det med grannen spelad av Happy Jankell. När det gäller lillebror Billy däremot menar Alfred Svensson att giftemål nog inte är något för honom. 

– Billy har lite andra intressen så det är tveksamt om han någonsin kommer att bli gift. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om statusen för den eventuella långfilmen om "Leif & Billy".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL