Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Leif och Billy säsong 6 – Då kommer den

Leif och Billy säsong 6 – Då kommer den

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 oktober 2020

Bröderna Öhman ser inget stopp på dumheterna den närmsta tiden.

Sjätte säsongen av "Leif och Billy" har premiär på SVT Play i slutet av oktober. Redan nu ställs det frågor om vi får se ytterligare avsnitt. Svaret är ett rungande ja!

SVT:s älskade komediserie om bröderna Öhman som jobbar i ständig motvind uppe i Sörbacken kommer snart tillbaka med nya avsnitt. Den femte säsongen finns nu att se på SVT Play. Roligt är att vi redan nu kan informera dig om att Leif och Billy säsong 6 är på väg den också. 

Det blir ingen coronakäpp i hjulet för produktionen som frontas av Klas Eriksson och Alfred Svensson. Inte nog med att de kommer tillbaka redan i dagarna, Leif och Billy Säsong 6 släpps under 2021. På SVT:s hemsida kan vi läsa att den spelades in i somras. 

När premiären landar under 2021? "I november eller december nån gång", berättar Klas Eriksson för Filmtopp. Nu kan vi bekräfta att den landar tidigare än så, nämligen 30:e oktober.

Serien har tidigare släppt säsonger tätt mellan varandra. År 2019 släpptes både säsong 3 och 4.

MER LÄSNING: 

Bästa serierna på SVT Play 2020

Bästa filmerna att streama just nu på SVT Play

Serien om de två föräldralösa och tillika hopplösa bröderna Öhman som gång på gång har dumheter för sig startades upp på YouTube 2016 för att redan 2017 bli en SVT-produktion. Tidigare i år vann produktionen Kristallen för årets humorprogram. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL