Julkalendern trailer – första titt på Kronprinsen som försvann

Julkalendern trailer – första titt på Kronprinsen som försvann

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 02 november 2022 kl. 07:33 | Publicerad 01 november 2022 kl. 12:53

En historisk vintersaga i en svunnen tid

Den 1 december får vi ta del av den nya Julkalendern 2022 "Kronprinsen som försvann". Nu har den officiella trailern som du kan se här landat.

Om en månads tid får vi uppleva vad som förhoppningsvis blir en fantastisk julkalender i Kronprinsen som försvann. SVT har nu släppt en officiell trailer till det kommande äventyret. 

Årets julkalender Kronprinsen som försvann tar oss tillbaka i tiden, närmare bestämt 1700-talet. Den berättar storyn om en tolvårig kronprins vid namn Carl Wilhelm Gyllencrona, som anklagas för att ha kidnappat sin försvunna mamma. Han tvingas därför att fly från sitt slott. På vägen träffar han den fattiga flickan Hilda som tillsammans med sin farmor driver ett värdshus. När hon hjälper honom att gömma sig, blir det starten på ett storartat äventyr för de två. 

Av den sprillans nya trailern att döma ser det hela påkostat ut, vilket går i linje med rollistan som pryder flera stora namn: Sissela KyleDag MalmbergChristoffer Nordenrot och Joel Spira för att nämna några.

Se den officiella trailern till Julkalendern "Kronprinsen som försvann" här:

Från och med i dag kan du även streama fjolårets norska julkalender Kristianias magiska tivoliteater. Likaså den nya satsningen Fixarjulen där Malin Olsson bjuder in tittarna till mysigt julpyssel.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL