Bäst i test ny säsong

Janne Anderssons sjuka prestation i Bäst i test: "Jag skiter i det"

  • SVT Play
Sofie Landgren
02 mars 2023 kl. 21:03

Hela studion får gåshud och jublar

I det andra avsnittet av det omåttligt populära underhållningsprogrammet "Bäst i test" gästar svenska herrlandslaget förbundskapten i fotboll, Janne Andersson. Väl på plats leder en dold talang gällande tidsuppfattning till att hela studion tappar hakan.

Janne andersson i bäst i test
Janne Andersson och David Sundin. Foto: Oliver Martin Henriquez /Baluba.

OBS! Artikeln beskriver händelser i det andra avsnittet av Bäst i test 2023 som visas på SVT och SVT Play den 3 mars.

Janne Andersson sopar banan med den fasta panelen

Denna veckan bjuds vi på ett nytt, rykande färskt avsnitt av humorprogrammet Bäst i test SVT, och där försöker gästen Janne Andersson få till en och annan fullträff – och han lyckas imponera. När vi börjar närma oss mitten av avsnittet skall deltagarna tävla i tidsestimering och det visar sig att Janne Andersson har en orimligt imponerande känsla för tid.

Janne Andersson i bäst i test
Janne Andersson. Foto: SVT.

Tävling i tidsestimering

I början av testet möts deltagarna upp av David Sundin och ett traditionsenligt brev som lyder:

– Gå in i husvagnen om exakt 6 minuter och gå ur husvagnen om exakt 12 minuter. Du får inte ta hjälp av tidsvisande föremål. Den som går in och ut ur husvagnen närmast den angivna tiden vinner. Bonuspoäng till den som i husvagnen kan härma flest djur som David kan gissa vilket det är. Du är 50 minuter på dig. Din tid började när du satte dig i stolen.

Janne Andersson i bäst i test
Janne Andersson. Foto: SVT.

Janne Andersson sopar banan med panelen

Medan de andra deltagarna trampar rätt i fällan om bonuspoängen och virrar bort sin tid med diverse djurläten och charader, så satsar Janne mer på att hålla sin känsla om tid i schack. Trots Davids småprat om fotboll så har Janne en så imponerande inbyggd klocka och kliver in i husvagnen efter 6 minuter och 9 sekunder.

– Jag har ju inte räknat så det är ju på ren känsla. Äh, jag skiter i det, säger han innan han kliver in.

Janne Andersson gästar Bäst i test på SVT
David Sundin och Janne Andersson. Foto: SVT.

Uppstår jubel i studion

Väl inne i husvagnen försöker DavidJanne till att vilseledas genom att locka med bonuspoängen och djurläten, men Janne låter sig inte luras och kliver ur husvagnen efter imponerande 12 minuter och 1 sekund. Efter redovisningen av Jannes prestation under testet uppstår jubel i hela studion och Marko och David är så imponerade att de får gåshud.

Janne håller sig lika lugn som alltid och berättar att han faktiskt inte hade någon aning om att han var så bra på att estimera tid.

Missa inte veckans avsnitt av "Bäst i test" på SVT1 och SVT Play.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL