Bäst i test ny säsong

Vidrig start på Bäst i test 2023 – varning för kräk-tv

  • SVT Play
Sofie Landgren
24 februari 2023 kl. 06:02
ANNONS
ANNONS

Känsliga tittare varnas

Premiäravsnittet av Bäst i test 2023, programmet sjunde säsong, bjuder på brysselkålstrauma för deltagarna. Det här är inget avsnitt för dig med känslig mage.

Linnéa Winblad och David Sundin i Bäst i test 2023
Linnéa Winblad och David Sundin. Foto: SVT.

En magstark start av Bäst i test 2023

I dag är det premiär för den sjunde säsongen av det omåttligt populära underhållningsprogrammet Bäst i testSVT. När vi kommer till programmets andra tävling vill vi dock varna känsliga tittare. Deltagarna möts av ett enormt fat med brysselkål och ett brev med följande instruktioner:

– Ät så många brysselkål som du tycker är rimligt och gissa hur många brysselkål som sammanlagt kommer att ätas av samtliga deltagare i det här testet. Närmast gissat korrekt antal brysselkål vinner. Du har 10 minuter på dig.

Henrik Nyblom och David sundin i Bäst i test 2023
Henrik Nyblom. Foto: SVT.

Spott och sörja

Deltagarna turas om i att försöka få i sig brysselkålen, och för de flesta deltagare går det helt okej, men det dröjer inte länge innan Henrik Nyblom börjar spotta ur sig en geggig sörja av brysselkålen. Trots hans vidriga interaktion med brysselkålen lyckas han ändå hålla humöret uppe. Vi har dock en känsla av att det här var sista gången Henrik åt brysselkål.

Måns Möller och David Sundin i Bäst i test 2023
Måns Möller och David Sundin. Foto: SVT.

Måns Möller drabbas av brysselkålstrauma

Henrik hade dock inte ens i närheten en så tuff utmaning som Måns Möller. Måns hatar nämligen brysselkål och han håller på att krevera av att bara försöka få i sig en enstaka brysselkål. Trots detta första försök så väljer han att bokstavligt talat trycka in 10 stycken i munnen samtidigt och efter att brysselkålen åkt in och ur munnen i takt med hans hulkningar så lyckas han till slut svälja varenda en.

– Det var en fruktansvärd upplevelse, summerar Måns.

Missa inte "Bäst i test" 2023, säsong 7 av programmet, som har premiär i dag på SVT. Ett litet tips är dock att ha en spyhink nära till hands.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL