På TV ikväll: Magnus Uggla och dottern Agnes i satsningen “Jag och min far“

Jag och min far säsong 2 – SVT ger svar om Magnus Ugglas program

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
23 februari 2024 kl. 15:02

SVT:s oroväckande besked om Jag och min far

Den nya SVT-favoriten "Jag och min far", där vi fått följa Magnus och Agnes Uggla på en generationsöverskridande resa, gick nyligen i mål. Filmtopp har varit i kontakt med SVT om planerna på en andra säsong.

Under vintern har SVT-satsningen Jag och min far rullat på SVT1 och SVT Play, men nu har programmet med Magnus och Agnes Uggla gått i mål med sin första säsong, och ersatts i tablån.

Över sex avsnitt har vi kunnat följa far och dotter, en 50-talist och en 90-talist, när de rest till olika platser för att utforska generationsskillnader, idén om att allting var bättre förr och vilken typ av förändring som kan vara positiv. På platser som Öland, USA och Japan går Magnus och Agnes till botten med frågorna, inom teman som sträcker sig från populärkultur och dejting till åldrande och andlighet.

Jag och min far har inte bara gjort att svenska folket kunnat komma närmare redan folkkäre Magnus Uggla, utan också falla för hans dotter Agnes. Med tanke på seriens popularitet har Filmtopp kontaktat SVT för att få svar på om den finns planer på en andra säsong.

Jag och min far säsong 2 – SVT ger svar om Magnus Ugglas program
Foto: SVT.

SVT ger svar om "Jag och min far" säsong 2

Många läsare har varit nyfikna på om deras nya favoritprogram kommer att återvända till rutan framöver. Filmtopp frågade SVT om chanserna för en uppföljande säsong av Jag och min far.

Kanalen understryker att intresset för programmet glädjer dem och att de är nöjda med innehållet, men i övrigt kommer de med ett dystert besked till alla som drömmer om en fortsättning.

– Det är så härligt med intresset från tittarna. Vi är nöjda med programmet men som det ser ut just nu blir det inte fler säsonger, skriver en talesperson till Filmtopp.

Även om svaret visserligen inte stänger dörren helt och hållet för en fortsättning för Jag och min far, ser det med andra ord inte ut att finnas några planer på att producera en säsong 2 i dagsläget.

Filmtopp håller dig uppdaterad om det senaste inom film, tv och streaming.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL