Hotell Romantik 2024 – Rickard Engberg och Lotta Ramels status idag

Hotell Romantik 2024 – Rickard Engberg och Lotta Ramels status idag

  • SVT Play
Sofie Landgren
14 april 2024 kl. 09:04

Är de ett par idag?

Några som fann varandra ganska sent in på årets säsong av dejtingprogrammet "Hotell Romantik" i SVT är Lotta Ramel, 65 och Rickard Engberg, 71. Såhär ser parets relationsstatus ut idag!

Lotta och Rickard i Hotell romantik 2024
Rickard Engberg och Lotta Ramel. Foto: SVT.

Så här ser relationen mellan Rickard Engberg och Lotta Ramel ut idag

Det har blivit dags för säsongsavslutningen av årets upplaga av det hyllade dejtingprogrammet Hotell Romantik i SVT. Två deltagare som fattade tycke för varandra ganska så sent in på säsongen är Lotta Ramel, 65, skådespelare från Stockholm, och mångsysslaren Rickard Engberg, 71. Under varje säsongsavslutning måste deltagarna redovisa om de väljer att checka ut och åka hem som singlar, eller om de väljer att stanna kvar på hotellet en ytterligare tid och i så fall med vem. Rickard och Lotta valde att checka ut, men med twisten om att de skulle fortsätta ses och utforska deras relation på hemmaplan. Så, hur ser egentligen deras relation ut idag?

Lotta och Rickard i Hotell Romantik 2024
Foto: Janne Danielsson /SVT.

"Det blev en enorm vänskap"

Under säsongens sista avsnitt besöker kamerateamet Lotta och Rickard hemma i Sverige. Väl på plats öppnar de upp sig om hur relationen utvecklats efter programmets inspelningsperiod var klar.

– Jo, vi har träffats några gånger och trivs väldigt bra ihop. Det känns faktiskt bra att vi är polare, det tycker jag är det väsentliga och jag hoppas att vi ska ha många roliga garv och hyss i livet,  säger Rickard.

– Vi hade det skitmysigt i Portugal men det blev ju ingen kärleksrelation där nere, men det blev en enorm vänskap. Det är så det är. Vi har ingen kärleksrelation, vi hakade inte i varandra när vi kom hem, vi sågs för få gånger och då kan vi inte veta om det skulle bli något, säger Lotta.

Vi vill passa på att tacka SVT och hela produktionen bakom årets säsong av "Hotell Romantik", det har varit en fröjd att få följa med på detta äventyr.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL