Hotell Romantik 2024 – Marie Louise Hommerberg och Bo Magnussons status idag

Hotell Romantik 2024 – Marie Louise Hommerberg och Bo Magnussons status idag

  • SVT Play
Sofie Landgren
14 april 2024 kl. 09:04

Blev det kärlek tillslut?

Några som fann varandra ganska sent in på årets säsong av dejtingprogrammet "Hotell Romantik" i SVT är Marie Louise Hommerberg och Bo Magnusson och såhär ser parets relationsstatus ut idag!

Marie Louise Hommerberg och Bo Magnusson status idag
Marie Louise Hommerberg och Bo Magnusson. Foto: SVT.

Relationen mellan Marie Louise Hommerberg och Bo Magnussons idag

Det har blivit dags för säsongsavslutningen av årets upplaga av det hyllade dejtingprogrammet Hotell Romantik i SVT. Två deltagare som fattade tycke för varandra ganska så sent in på säsongen är Marie Louise Hommerberg, 69, och Bo "Bosse" Magnusson, 72. Under varje säsongsavslutning måste deltagarna redovisa om de väljer att checka ut och åka hem som singlar, eller om de väljer att stanna kvar på hotellet en ytterligare tid och i så fall med vem. Marie Louise och Bosse valde att stanna kvar på hotellet tillsammans och såhär ser parets relationsstatus ut idag.

"Vi är väldigt fina kompisar"

– Alltså det bästa med dig Bosse, det är att du är en glad prick, du bjuder på dig själv, du säger massor med grodor, du avbryter och du är dig själv. Det gillar jag med dig. Jag kan prata med dig som jag kan prata med mina väninnor, och för mig betyder det jättemycket, vi är väldigt fina kompisar, det har blivit en annan typ av relation, säger Marie Louise till Bosse.

– Jag har inte blivit bitter på något vis. Utan jag kände någonstans att "men jag släpper inte henne". Jag vill gärna ha henne som en fin vän. Vi har mycket att prata om. Det är fortfarande tyst hemma men det livar upp, det samtalet jag har med Marie Louise, det livar upp, jag tycker att det är jättefint, säger Bosse till produktionen.

Vi vill passa på att tacka SVT och hela produktionen bakom årets säsong av "Hotell Romantik", det har varit en fröjd att få följa med på detta äventyr.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL